One on One

Vi tränar din hund!

 

Önskar du att din hund hade någon specifik färdighet men ni inte har blivit färdiga till träna det själva? Eller vill du få en riktig rivstart med ett speciellt beteende?

Då kanske du vill lämna din hund till en hundtränare som kan träna din hund åt dig.

Se detta som en genväg som tar er fram snabbare i träningen. Vi gör det vi gör bäst, tränar hund, och sedan hjälper vi dig som ägare att förstå och fortsätta på det vi byggt. För att beteendena vi tränat ska fungera fullt ut även tillsammans med dig och resultatet ska bli långvarigt måste detta sedan upprätthållas av dig som lever med hunden. Den stora fördelen är att beteenden med bra grund är mycket lättare att upprätthålla.

Detta är alltså inte samma tjänst som våra privatkurser.

Vi ses på ett första introduktionsmöte för att vi ska träffas och både du och hunden ska få lära känna instruktören som kommer jobba med denna. Vi går igenom dina mål och förväntningar och lämplig preliminär grovplan för träningen. Därefter kan du boka in tre eller fler tillfällen då du lämnar din hund hos oss för 1,5 eller 2 timmars träning åt gången.

Vid köp av tre tillfällen är du som ägare med vid sista tillfället. Du får då både se hur vi tränar din hund och själv ta över träningen med hjälp av oss. Bokar du fler tillfällen kan det vara så att vi kommer överens om att du ska vara med fler tillfällen under vägens gång.

Beroende på dina mål m.m. kommer vi föreslå hur många tillfällen du ska boka.

Efter varje tillfälle kommer du få veta hur vi har tränat, en enklare form av träningsdagbok och skriftlig beskrivning av specifika övningar vi jobbat med.

 

Denna tjänst är inte till för problembeteenden så som aggressivitet, stress, rädslor eller liknande. Däremot kan man använda denna tjänst i kombination med en rådgivning eller beteendeutredning för att få hjälp att träna på specifika beteendet som inte är direkt kopplade till hundens problem men som skulle kunna vara en del av en bra lösning.

Exempel på beteenden som går att boka denna tjänst för är avslappning på pausplats, följsamhet i koppel, inkallning, belöningsbeteenden m.m. Skicka gärna en förfrågan om dina önskemål så diskuterar vi möjligheterna!

OBS. Introduktionen är fristående. Efter introduktionen kan du köpa tre eller fler One on One tillfällen, efter de första tre är det möjligt att lägga till fler enstaka.

Introduktion  (med ägare) ca 1 timme                         700 :-

One on One 1,5 timmar/gång                                        900 :-

One on One 2 timmar/gång                                           1240 :-

Avslutning (med ägare) 1,5 timmar                                900 :-

Priset ökar med 100 :-/ timmen på kvällstid (efter kl. 17.00).

Följ oss på sociala medier