Belöningskurs

Full fokus på belöningsutveckling

 

Vill du träna belöningsbaserat med din hund men känner att det fungerar dåligt eller inte alls?

Eller fungerar dina belöningar okej men du vill ha ut lite mer av den? Ha lite roligare? Belöningsutveckling kan vara nyckeln till er framgång!

Det mest grundläggande och avgörande när vi tränar belöningsbaserat är själva belöningen. Belöningen är helt enkelt något som inte ska underskattas eller överses. Det är det ett väldigt kraftfullt verktyg, när det fungerar som det ska. Men att hitta rätt belöning är inte alltid helt lätt. Och att sedan applicera belöningarna på rätt sätt. Många saker påverkar hur dina belöningar fungerar och detaljer kan betyda mycket.

Belöningsteknik, belöningsplacering, belöningsfrekvens, belöningssignal och timing… Ja, mycket spelar roll. Och precis som med mycket annat kan belöningar vara något vi behöver träna på! Både för hund och människa.

Belöningsutveckling är värdefullt för alla hundar, alla raser, alla åldrar och alla personligheter. Vi kan alltid höja värdet på våra belöningar och bli bättre på att belöna våra hundar. Det är bland det roligaste vi kan göra ihop med hunden och det ger relationen och samarbetsviljan en riktig boost.

Varje kurstillfälle kommer innehålla både teori och träning. Både mat och lekbelöningar kommer användas och utvecklas. Vi ska få både förståelse och erfarenhet av vad som fungerar och vilka effekter olika belöningar har på hundens beteenden.

På denna kursen är det bra om din hund kan sitta i bilen under teorin. Det förutsätter självklart att det är något din hund är bekväm med. Meddela oss när du anmäler dig om din hund kan sitta i bilen under kortare stunder eller ej.

Startdatum:

3 tillfällen
Instruktör: Karin Nyméri
Plats: Nyméri Hundperspektiv, Mariedalsvägen 6 Lomma
Datum:
Tid:
Pris:

Har du frågor om kursen eller vill anmäla dig maila till info@nymerihundperspektiv.se

Inför din kursanmälan:

  • Hunden ska vara vaccinerad med DHPPI, frisk från smittsamma sjukdomar och utan ohyra.
  • Vi rekommenderar alltid att ni har en väl sittande sele på hunden och ett vanligt koppel. Vi accepterar inte stryphalsband eller flexikoppel.
  • Inga löptikar får delta på kurserna om inte annat anges.
  • Om din hund har särskilda behov, kan vara aggressiv, har rädslor eller annat måste detta meddelas före kursstart.
  • Glöm inte att läsa våra villkor innan du anmäler dig till en av våra kurser.

 

Villkor/integritetspolicy